CAREERS

TIDES is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau met als disciplines in-house architectuur, stabiliteit, speciale technieken en project management. Onze specialisatie is de typologie van kantoor- en industriegebouwen zowel in de private als openbare sector. We werken vanuit onze kantoren in Kortrijk en Gent.
We delight the customer!” Ons team van collega’s biedt enerzijds onze klant een geïntegreerde aanpak en beheert anderzijds ontwerp, budget, tijd en kwaliteit. Hierbij staan duurzaamheid en een vlot proces op de eerste plaats.

Wie zoeken wij?

Eerlijk? We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep dynamische, gepassioneerde ingenieurs en architecten die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job. We zijn multidisciplinair. Daarnaast zijn we respectvol, veelzijdig en avontuurlijk. Uiteraard ben je creatief en kan je kwalitatief werk afleveren. Onze klanten verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons verrassen met je basketbalskills, prachtige zangstem,  of andere hobby’s?

Wat mag je verwachten?

Wij groeien. Je komt in een jong ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 10-tal medewerkers met elk zijn specifieke kennis. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Wens je onder een bediendecontract te werken of verkies je als zelfstandig aan de slag te gaan? Alles is bespreekbaar!

Why work with us?

We zijn VEELZIJDIG. Ons team bestaat uit een 10-tal enthousiaste leden  met elk hun specialiteiten en passies. We zijn multidisciplinair, wat inhoudt dat je niet alleen op vlak van architectuur maar ook op vlak van stabiliteit, speciale technieken, milieu en nog veel meer kan bijleren van je collega's. Dit maakt werken bij TIDES boeiend.
We zijn AVONTUURLIJK. Naast projecten van de typologie kantoor- en industriebouw werken we ook aan meer avontuurlijke wensen van onze klanten. Je kan bij ons eens aan een wedstrijd deelnemen of een woning ontwerpen. Waarom niet eens het ontwerpen van een rollercoaster of een skydive-tunnel? Dit houdt ons fris. 
Die avontuurlijke waarde keert niet enkel terug in het soort projecten, je ziet die ook verschijnen in interesses van elk van onze collega's.
We zijn RESPECTVOL. TIDES durft denken en zet zich ten volle in voor een vlot verloop van het bouwproces, waarbij de klant, elke partner en alle collega's altijd met respect blijven behandeld worden.
Word jij onze nieuwe ...
NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
+32 472 63 41 19

TEAM

Maarten
Tavernier
Ingenieur architect
Ingenieur bouwkunde
Zaakvoerder
Bram
Lassuyt
Ingenieur bouwkunde
Projectmanager
David
El Sayeh Khalil
Ingenieur bouwkunde
BIM-coördinator
Stefaan
Pieters
Ingenieur Speciale Technieken
Elektriciteit
Tijl
Van de Velde
Ingenieur bouwkunde
Expert staalconstructies
Jane
D'haeze
Ingenieur Speciale Technieken
HVAC
Andreas
Vandendriessche
Grafisch ontwerper
3D-modeling
Isabel
Dewaele
Administratie
Support
Anne-Sophie
Vlaeminck
HR-consultant
*Effectis
Patsie
Puype
Milieucoördinator A
*Apis Milieuadvies
Robbe Malfait
Bouwkundig tekenaar
Kim
Saelens
Ingenieur Speciale Technieken
Elektriciteit, HVAC
*V&S Technics
Koen
Puttemans
Ingenieur bouwkunde
Architect
Liza Leeman
Ingenieur bouwkunde
Anke Vanalderwerelt
Bouwkundig tekenaar
Word jij onze
nieuwe collega?
Contacteer
vlaeminck@tides.be !