VISIE EN MISSIE

Visie
De wereld verandert snel. Nieuwe technieken, technologieën en normen dagen de bouwwereld constant uit. En daar houden we van. Net daarom wachten we niet af: we kijken vooruit. Naar manieren om onze klanten, bedrijven en overheden, snel en precies te helpen. Met oog voor duurzaamheid, economische realiteit en technologische vernieuwing reiken we innoverende oplossingen en gespecialiseerde medewerkers aan.

Onze klanten, partners en leveranciers kunnen op ons rekenen. En wij op hen. Voor, tijdens en na de oplevering bouwen we aan kantoren en magazijnen, maar bovenal aan een positieve relatie waar vertrouwen en respect centraal staan. Zo creëren we structuren en omgevingen waarin ondernemingen kunnen groeien. Vandaag en in de toekomst.
Missie
Industriële en kantoorgebouwen creëren die vandaag beantwoorden aan de noden van morgen. Dat is ons doel. We adviseren, ontwerpen, bouwen en volgen op met één focus: een hoog rendement op lange termijn. Zo profiteren bedrijven en overheden ten volle van hun investering in vastgoed. Dat is TIDES.

Hoe we dat doen? Door specialisaties samen te brengen in een multidisciplinair team. We zetten actief in op kennis, volgen veranderingen en nieuwe mogelijkheden op de voet en zijn even selectief in onze keuze voor partners als vernieuwend in onze manier van werken.

Een vlot en volledig bouwproces zonder zorgen, daar genieten onze klanten van. Van bedrijfsgoedadvies, ontwerpstudies, architectuur, stabiliteit, technieken, projectmanagement tot facility engineering: TIDES beheerst elk onderdeel. Met een innovatieve procesaanpak van start tot finish bewaken we op elk moment het ontwerp, de planning en het budget. Zowel voor deelfases als totaalprojecten. Die flexibiliteit en baanbrekende trajectbegeleiding zijn ons handelsmerk. In elke fase van het bouwproces.

TEAM

Maarten Tavernier
Ingenieur architect
Ingenieur bouwkunde
Zaakvoerder


Bram Lassuyt
Ingenieur bouwkunde
Projectmanager
Koen Denys
Ingenieur architect
Projectmanager
Kim Saelens
Ingenieur Speciale Technieken
Elektriciteit
HVAC

David El Sayeh Khalil
Ingenieur bouwkunde
BIM-coördinator
Wolf Vandenbulcke
Ingenieur bouwkunde
Speciale Technieken
BREEAM
Tijl Van de Velde
Ingenieur bouwkunde
Expert staalconstructies
Nick Vanoppen
Architect
Stedenbouwkundige
Stijn Tuytten
Ingenieur Speciale Technieken
HVAC
*Vicline

Andreas Vandendriessche
Grafisch ontwerper
3D-modelling
Immanuel Soetaert
Projectmanager
Patsie Puype
Milieucoördinator A
*APIS Milieuadvies
 
Anne-Sophie Vlaeminck
HR-consultant
*Effectis  
Isabel Dewaele
Administratie
Support