WHY WE'RE DOING IT

Bij TIDES willen we mensen beter laten werken.

Wij zorgen voor gebouwen en structuren op maat, zodat u straks kan rondlopen in de ruimtes die u nodig hebt. We zoeken naar een goede combinatie van beleving en efficiëntie, zodat alles doet wat het moet doen, en er tegelijk goed uit ziet.

HOW WE'RE DOING IT

Uw bouwzorgen dragen wij graag op onze schouders. Daarvoor werkt ons multidisciplinair en veelzijdig team nauw samen. Veelzijdigheid, avontuur & respect staan bij ons centraal.

Architectuur, stabiliteit, speciale technieken, duurzaamheid, … van begin af aan wordt alles opgebouwd als een geïntegreerd geheel. Zo kunnen we steeds een realistisch ontwerp voorstellen. Nauwgezet bewaken we budget, timing en kwaliteit, en beheren de risico’s die er bij komen kijken.

We zijn voortdurend op zoek naar verbetering – hoe kunnen wij efficiënter zijn en bijleren, zodat we u nog beter kunnen helpen? We streven naar Kaizen, een proces continue verbetering, en een kritische mindset over waar we mee bezig zijn.Dat vertaalt zich in een gestructureerd proces en efficiënte workflow, waardoor u altijd op de hoogte bent. We delight the customer.

We zijn ook BIM – Building Information Modeling. Deze denkwijze verbetert het volledige proces, van schets tot oplevering. In 3D wordt alle informatie samengebracht , door middel van elementen die refereren naar de realiteit. Alle partijen werken samen, van ontwerp- tot gebruiksfase, waardoor de efficiëntie van het bouwproces wordt verhoogd en het informatieverlies tot een minimum beperkt is. Communicatie, zowel intern als naar de buitenwereld toe, zijn daarbij van groot belang. Daarbij blijven we bijleren, van elkaar en van anderen, om onze kennis te doen groeien. BIM is onze voorbereiding voor de toekomst.  

Bouwen is een avontuur waar we graag op de golven van meevaren.

WHAT WE REALLY DO

We focussen op de typologie van kantoor- en industriegebouwen. In elke fase van het traject staan we klaar om u te begeleiden, zowel voor deelfases als volledige bouwprojecten. En we luisteren, want uiteindelijk weet u het best hoe uw flow werkt. Een kantoorruimte die overzicht biedt over de site, zonder dat het werk daardoor gestoord wordt? Machines die met een uitgebreide handleiding komen over stabiliteit en stroomvoorzieningen? Of hebt u avontuurlijkere wensen, die buiten de lijntjes van de industriebouw kleuren?

Geen probleem. We’ll make it work

OUR SERVICES FOR YOUR PROJECT

Architectuur

Duurzaamheid
en milieu

Stabiliteit

Speciale technieken

Advies voor
bedrijfsvastgoed

Akoestiek

Project management