Stabiliteitsingenieur (Gent)

Wat houdt de job in?

Je staat in voor de stabiliteit van een variatie aan schaalprojecten. Je kan grondige berekeningen maken voor beton-, staal- en houtstructuur. Daarnaast werk je ook 2D en 3D modellen uit in tekenprogramma’s zoals Tekla Structures en Autodesk Revit.

Regelmatig heb je contacten met aannemers, bouwheren en onderzoeksinstellingen. En met ons!
Kortom, je houdt de boel recht.

Wie zoeken we?

We zoeken een Master in de ingenieurswetenschappen bouwkunde of een industrieel ingenieur specialisatie bouw. Een collega die reeds een aantal jaar ervaring heeft met stabiliteitsstudies en die vlot met tekenprogramma’s overweg kan.

Eerlijk?
We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep jonge gepassioneerde ingenieurs die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job. Uiteraard kan je kwalitatief werk afleveren en kan je super goed rekenen. We verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons doen verwonderen over je basketbal skills of andere hobby’s?

Wat mag je verwachten?

Wij willen groeien. Je komt in een jong ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 10-tal medewerkers met elk zijn specifieke kennis. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We organiseren regelmatig teambuildings activiteiten en staan niet in voor de ongevallen.

Jij bent flexibel dus lijkt het ons logisch dat wij ook flexibel zijn. Er zijn glijtijden. 

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer +32(0)486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!