BIM (ASSISTENT) ARCHITECT

Wat houdt de job in?

Je ondersteunt het ontwerpteam bij de architectuuropdrachten van ontwerp tot aanbesteding. Hierbij heb je contacten met bouwheer, producent, aannemer en officiële instanties. Je staat open voor een snelle integratie van de engineering. Kortom, je hebt goesting en drive om verschillende projecten te ondersteunen.

Je vindt het leuk om naast het ontwerpen ook bepaalde dingen mee op te lossen en tot een goed einde te brengen. Je surft mee met de dynamiek van de klant. Je woont vergaderingen bij en bent verantwoordelijk voor de verwerking ervan.

Je sterkte is de samenwerking met collega's en uw persoonlijke engagement in het proces. 

Wie zoeken we?

Bouwkundige kennis door je opleiding als bachelor bouwkunde, technisch tekenaar, industrieel ingenieur bouwkunde, ...
Je hebt een goede kennis van Revit, AutoCAD en de basis Office-toepassingen.
Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en denkt logisch en realistisch na over wat je tekent.
Gezonde interesse in 3D-tekensoftware en de voortdurende vernieuwingen hierin.
Je stelt je flexibel op en kan gemakkelijk van de ene taak naar de andere omschakelen. Hierbij communiceer je vlot met alle stakeholders.
Ondersteuning kunnen geven aan de stabiliteitsingenieur op vlak van berekeningen is een pluspunt.
Als je je thuis voelt in een rustige aangename sfeer, dan ben je hier ongetwijfeld aan het juiste adres. We zijn geconcentreerde werkers. We zijn ook te vinden voor avontuur en veelzijdigheid dat uit zich in de verschillende activiteiten die we naast het werk samen doen; TIDES is BIM-minded. Autodesk Revit is voor ons een must. 

Eerlijk?
We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep dynamische gepassioneerde ingenieurs en architecten die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job. We zijn multidisciplinair.
Uiteraard kan je kwalitatief werk afleveren. Onze klanten verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons doen verwonderen over je basketbal skills of andere hobby's?

Wat mag je verwachten?

Wij groeien. Vandaag is het druk. Je start met een tijdelijk contract en we bekijken hoe het verloopt. Je werkt vanuit het kantoor in Wondelgem. Wegens Corona is het uiteraard mogelijk om van thuis uit te werken. Alles is bespreekbaar.

Je komt in een jong en ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 10-tal medewerkers met elk zijn specifieke kennis. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. 

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer +32(0)486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!