ASSISTENT ARCHITECT

Wat houdt de job in?

Je ondersteunt het ontwerpteam bij de architectuuropdrachten van ontwerp tot aanbesteding. Hierbij heb je contacten met bouwheer, producent, aannemer en officiële instanties. Je staat open voor een snelle integratie van de engineering. Kortom, je hebt goesting en drive om verschillende projecten te ondersteunen.

Je vindt het leuk om naast het ontwerpen ook bepaalde dingen mee op te lossen en tot een goed einde te brengen. Je surft mee met de dynamiek van de klant. Je woont vergaderingen bij en bent verantwoordelijk voor de verwerking ervan.

Je sterkte is de samenwerking met collega's en uw persoonlijke engagement in het proces. Daarnaast fungeer je ook als contactpersoon voor onze marketing/vertegenwoordigers: het opstellen en/of geven van presentaties, het bijhouden, updaten en sturen van Social Media, bijwonen van infosessies rond bouwproducten etc...
Je werkt autonoom en bezig een groot vermogen zelfleiderschap. 

Wie zoeken we?

Als je je niet thuis voelt in een rustige aangename sfeer dan blijf je beter weg. We zijn geconcentreerde werkers. We zijn ook te vinden voor avontuur en veelzijdigheid dat uit zich in de verschillende activiteiten die we naast het werk samen doen; TIDES is BIM-minded. Autodesk Revit is voor ons een must. En kantooruren is iets voor ambtenaren. 

Eerlijk?
We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep dynamische gepassioneerde ingenieurs en architecten die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job. We zijn multidisciplinair.
Uiteraard kan je kwalitatief werk afleveren. Onze klanten verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons doen verwonderen over je basketbal skills of andere hobby's?

Wat mag je verwachten?

Wij groeien zowel in Kortrijk als in Gent. Je komt in een jong ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 14-tal medewerkers met elk zijn specifieke kennis. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We organiseren regelmatig teambuildingsactiviteiten en staan niet in voor de ongevallen.

Work-life balance is belangrijk zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. We kijken naar de mens achter de job. Oh ja en we betalen ook loon uit! 

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer +32(0)486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!