PROJECTMANAGER ARCHITECT (Gent)

Wat houdt de job in?

Als Projectmanager Architect sta je in voor de planning/budgettering, organisatie én uitvoering van onze bouwprojecten. Dat kan zowel gaan over meerdere kleine projecten als één of meerdere grote. Het komt er op neer dat jij zorgt dat de bouwwerf optimaal wordt opgeleverd. Je bent er ook verantwoordelijk voor dat alle activiteiten verlopen conform de wetgeving. Je neemt deel aan de voorbereidende fase en zorgt voor een correcte interne en externe verslaggeving. Je verzorgt de communicatie tussen alle stakeholders. We werken volgens het BIM principe. 

Wie zoeken we?

We zoeken een master in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur of burgerlijk ingenieur-architect) of gelijkwaardig door ervaring. Je weet waar je prioriteiten liggen en bent een geboren planner. Je bent sterk in assertieve communicatie en werkt gemakkelijk samen. Daarnaast ga je nauwkeurig te werk in je verslaggeving.

Eerlijk? We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep jonge gepassioneerde ingenieurs en architecten die autonomie, flexibiliteit en initiatieven belangrijk vinden in de job. Uiteraard kan je kwalitatief werk afleveren, we verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons doen verwonderen over je basketbal skills of andere hobby's? 

Wat mag je verwachten?

Wij willen groeien. Je komt in een jong ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 10-tal medewerkers met elk zijn specifieke kennis. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We organiseren regelmatig teambuildingsactiviteiten en staan niet in voor de ongevallen. Wil je werken als zelfstandige of met een bediendecontract? Dat is zeker bespreekbaar. 

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer +32(0)486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!