SENIOR ARCHITECT (Gent)

TIDES kocht het station van Wondelgem en is bezig met de renovatie van het gebouw. We zijn op zoek naar een architect voor het team dat daar werkt. 

Wat houdt de job in?

De markt van kantoor- en industriegebouwen vraagt een realisatie als toonbeeld voor hun vlotte werking en als visitekaartje voor hun stakeholders. Wil je ook meehelpen aan het schrijven van het verhaal van deze bouwheren?

Je bent verantwoordelijk voor de architectuuropdrachten van ontwerp tot aanbesteding. Hierbij heb je intensieve contacten met bouwheer, producent, aannemer en officiële instanties. Je staat open voor een snelle integratie van de engineering. Kortom, je voelt je goed in de rol van projectarchitect.

Je vindt het leuk om naast het ontwerpen ook bepaalde dingen op te lossen en tot een goed einde te brengen. Je surft mee met de dynamiek van de klant. Je woont de vergadering bij en bent verantwoordelijk voor de verwerking ervan.

Je sterkte is de samenwerking met je collega’s en uw persoonlijke engagement in het proces.

Wie zoeken we?

We zoeken een (ingenieur- ) architect of gelijkwaardig door ervaring met ervaring in de renovatie sector. Je hebt voldoende kennis van 2D (CAD) als 3D (Revit, sketchup). Pluspunt is een BIM mindset. Je bent communicatief en denkt proactief mee.

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer 0486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!