SENIOR PROJECTARCHITECT(E) MET COACHING VAARDIGHEDEN

Wat houdt de job in?

Je bent verantwoordelijk voor de architectuuropdrachten van ontwerp tot uitwerking en aanbesteding. Hierbij heb je intensieve contacten met bouwheer, producent, aannemer en officiële instanties en de collega's. Kortom, je voelt je goed in de rol van projectarchitect.

Je vindt het leuk om naast het ontwerpen ook oplossingsgericht te werk te gaan en uitdagingen tot een goed eind te brengen. Je woont de vergaderingen bij en bent verantwoordelijk voor de verwerking ervan.

Je sterkte is de samenwerking met je collega's. Je bent het aanspreekpunt van de medewerkers in het kantoor Kortrijk. Je motiveert en coacht hen in hun ontwikkeling en begeleidt ze waar nodig.

Wie zoeken we?

We zoeken een projectarchitect(e) met zin voor BIM en affiniteit om engineering te verweven, in KMO en overheidsopdrachten. Je hebt voldoende kennis van 2D (CAD) en 3D (Revit), voldoende ervaring in projecten van A tot Z. Je weet anderen te motiveren en te inspireren.

Eerlijk?
We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep gepassioneerde architecten en ingenieurs die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job. Onze multidisciplinaire passie is aanstekelijk. Uiteraard ben je creatief en kan je kwalitatief werk afleveren, we verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons doen verwonderen over je basketbal-skills, zangtalent of andere hobby's?

Wat mag je verwachten?

Wij groeien. Je komt in een ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf twee teams met een 14-tal medewerkers met elk zijn specifiek domein. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We organiseren regelmatig teambuilding-activiteiten. Duurzaam ontwerpen is de uitdaging!

Jij bent flexibel, avontuurlijk en integer dus lijkt het ons logisch dat wij ook flexibel zijn. Er zijn glijtijden. 

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer +32(0)486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!