SENIOR PROJECTINGENIEUR SPECIALE TECHNIEKEN (Gent)

Wat houdt de job in?

Alles wat speciale technieken aanbelangt komt op jouw desk terecht. Jij staat namelijk in voor het concept, ontwerp en berekening van de installaties HVAC, sterk- en zwakstroom.
Nog zin in meer uitdaging? Sanitair en duurzame oplossingen behoren ook tot jouw domein, we zijn BREEAM AP.
Uiteraard laten we je niet zomaar alleen verdrinken in het werk. Je werkt samen met ons team van ingenieurs technieken en de collega's van Gent. En er staan voldoende mensen aan de zijlijn te supporteren!

Wie zoeken we?

We zoeken een master in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur of burgerlijk ingenieur-architect) of master in de industriële wetenschappen elektromechanica (industrieel ingenieur elektromechanica). Je bent geen tafelspringer maar zegt wel wat je denkt. Je kan heel goed samenwerken en hebt ervaring in de wondere wereld van technieken.

Eerlijk?
We zoeken eigenlijk vooral iemand die goed bij ons team past. We zijn een groep creatieve ingenieurs en architecten die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job. Wij zijn multidisciplinair. We doen architectuur, stabiliteit en speciale technieken, en houden van BIM. Uiteraard kan je kwalitatief werk afleveren, we verwachten niet minder. Maar kan jij ons verwonderen door jouw kennis over je domein? Misschien kan je ons doen verwonderen over je sportieve talenten, muziek, of andere hobby's?

Wat mag je verwachten?

Wij willen groeien. Je komt in een jong ambitieus bedrijf terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 10-tal medewerkers in Kortrijk en een 3-tal medewerkers in Gent, met elk zijn specifieke kennis. Je zal dus sowieso veel bijleren van anderen. Er bestaat ook mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We organiseren regelmatig teambuildingsactiviteiten en staan niet in voor de ongevallen. Jij bent flexibel dus lijkt het ons logisch dat wij ook flexibel zijn. Er zijn glijtijden. 

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons eens vrijblijvend ontmoeten? We zijn makkelijk te bereiken op het nummer +32(0)486 165 130 of via mail vlaeminck@tides.be

Solliciteer nu!