"Smart spaces, from design to construction"

Wat bedoelen we hiermee?

TIDES is een ingenieurs- en architectenbureau die verder gaat dan enkel architectuur. We zijn multidisciplinair en hebben ‘inhouse’ architectuur, stabiliteit, speciale technieken en milieu. Vanaf het begin houden wij rekening met de flow, comfort en beleving. Onze kennis & kunde + team zijn verankerd in TIDES Kortrijk (voor de Molen van Marke) en TIDES Gent (in het historisch station van Wondelgem mét stopplaats).

Avontuurlijk en integer. Elk project is een avontuurlijk proces waar wij ‘from scratch’ architectuur en engineering samen ontwikkelen. BIM & Kai-Zen zijn onze DNA. TIDES waakt over de balans tijd-kwaliteit-budget en is transparant tov. alle stakeholders in dit bouwproces.

Gespecialiseerd, omdat onze focus ligt op de typologie van kantoor- en industriegebouwen, zowel in de private als openbare sector. En Bellewaerde. Geen enkel project is hetzelfde! Ben je ooit in de evenementenhal op de luchthaven in Zaventem of zit je binnenkort op attracties in Bellewaerde: kijk dan eens goed, dit is ons werk. 

Wie zoeken wij?

Eerlijk?
We zoeken eigenlijk een technische bolleboos die goed bij ons team past. We zijn een team dynamische, gepassioneerde ingenieurs en architecten die autonomie, flexibiliteit en het nemen van initiatieven belangrijk vinden in de job.

We zijn trots op onze projecten, maar nog meer op onze sfeer en cultuur. Wanneer je binnenkomt bij ons kom je meteen in een huiselijke en warme sfeer terecht met ook een historische knipoog. Geen strakke bureaus of stijve omgeving. Naast de grote betrokkenheid onder de collega’s (lees: een teambuilding is geregeld op zijn plaats) is flexibiliteit en onze work-life balance belangrijk. 

Wat mag je verwachten?

Wij groeien.
Je komt in een jeugdig, ambitieus bureau terecht met een open en vlakke structuur. Vandaag telt het bedrijf een 13-tal medewerkers met elk zijn specifieke kennis, bijgevolg is er een grote kruisbestuiving van alle disciplines. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Wens je onder een bediendecontract te werken of verkies je als zelfstandig aan de slag te gaan? Alles is bespreekbaar!

UW FOCUS

● Als Ingenieur Technieken ligt jouw focus op het ontwikkelen van de technische en duurzame installaties (HVAC, Sanitair en Elektriciteit) in kantoor en industrie gebouwen;
● Samen met architectuur en stabiliteit mee evolueren met de technieken dankzij conceptnota’s, ramingen, vingeroefeningen, … en zoeken naar een balans tussen comfort, budget en gebruik;
● Wij realiseren duurzame technieken in duurzame gebouwen.
● Je bent verantwoordelijk voor het dossier in zijn verschillende fasen (meetstaten, budgetten, tekeningen, schema’s …);
● Daarnaast kan je jouw projecten opvolgen door werfbezoeken te doen of samen met de projectmanager de uitvoering te sturen;
● Kruisbestuiving en teamwerk zijn enorm belangrijk binnen TIDES: je werkt nauw samen met jouw collega’s;
● BIM is een attitude die je apprecieert, via jouw (reken)tools DDS CAD (3D), GEO-IT en MS Office. Maar een goede schets of digitale stiftenplannen doen steeds wonderen.

UW DNA

● Je hebt ervaring ofwel in een studiebureau technieken, ofwel als projectmanager in de uitvoering van technische installaties;
● Ruimtelijk inzicht en gevoel voor gezonde integratie van technieken in een gebouw;
● Een project doe je niet alleen: je houdt ervan om in team samen te werken en kritisch na te denken;
● ‘Out of the box, but feasible’
● Je trekt jouw plan en je bent bereid om je bij te scholen;
● Je houdt rekening met verschillende disciplines, je denkt verder dan enkel technieken.  

WHAT'S IN IT FOR YOU

● Je krijgt niet alleen de kans om jouw stempel te drukken op verschillende projecten, maar ook intern hier bij TIDES;
● Uitdaging troef!
● De toegankelijkheid van de zaakvoerder is enorm: hij draagt flexibiliteit en work-life balance hoog in het vaandel;
● Thuiswerk kan, maar creëren doen we samen op de bureau. 4/5 werken is mogelijk, 7/5 niet 😉;
● ‘Last but not least’: een aantrekkelijk loonpakket waar wordt gekeken naar jouw ervaringen en kennis. Wij zijn flexibel in zowel het statuut van bediende als freelance.

Interesse?

Of wens je bijkomende informatie? Wil je ons vrijblijvend ontmoeten?
We zijn gemakkelijk te bereiken op het nummer +32 472 63 41 19
of via mail HR@tides.be

Solliciteer nu!